molen zuilichem

hek zuilichem

zuilichem buurt2

Gebiedsmagazine 2020 Zaltbommel

Deze week ontvangt u van de gemeente Zaltbommel het gebiedsmagazine 2020 op uw deurmat. Dit jaar kozen ze voor een andere insteek van het welbekende gemeentemagazine (gemeentegids). Dit gebiedsmagazine gaat namelijk over gebiedsgericht werken en staat boordevol informatie, inspiratie en voorbeelden van initiatieven per dorp of wijk.

In het magazine leest u welke initiatieven in de wijken en dorpen uit onze gemeente tot stand kwamen door invloed vanuit de omgeving. Want het is in onze samenleving niet meer vanzelfsprekend dat de overheid het initiatief neemt bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. U kunt het magazine ook digitaal lezen via: https://indd.adobe.com/view/f48a8f6c-377e-4221-9db5-81dbbc42ca48.

Ophaalpunten gebiedsmagazine

Het magazine wordt huis-aan-huis verspreid. Woont u in de gemeente Zaltbommel, maar ontving u het magazine niet in uw brievenbus? Dan kunt u een exemplaar ophalen. Dat kan bij de supermarkt in uw buurt. 

Gaat u vanwege het coronavirus liever de deur niet uit? Dan kunnen we ook een exemplaar van het gebiedsmagazine naar u opsturen. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ‘gebiedsmagazine’ en geef in de e-mail uw naam en adres door.

Afdrukken E-mailadres