Informatie over brandstichtingen Zuilichem

De afgelopen weken zijn er brandstichtingen geweest in Zuilichem. Zeven containers en drie auto’s zijn in brand gestoken. Dit heeft een grote impact op de inwoners van Zuilichem.

De inwoners van Zuilichem krijgen vandaag een brief van de gemeente. Daarna is informatie te vinden op onze website en op de website van de gemeente www.zaltbommel.nl.

Locoburgemeester Bragt: “We nemen de zaak erg serieus. Ik roep u op om vertrouwen te hebben in de politie. Samen doen we er alles aan om te zorgen dat de rust in Zuilichem weer terugkeert.”

 

Bewonersbijeenkomst

Op vrijdag 19 juli was er een informele bijeenkomst voor de direct betrokkenen van de brandstichtingen. Politie en locoburgemeester Bragt waren hierbij aanwezig. Tijdens deze avond was er de gelegenheid om met elkaar te praten over de gebeurtenissen en om vragen te stellen.

 

Voorlopig geen cameratoezicht

Tijdens de bijeenkomst kwam de behoefte naar voren om een mobiele camera te plaatsen. Om moverende redenen is besloten op dit moment geen mobiele camera te plaatsen.

 

Vragen, tips of spoed?

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met de gebiedscoördinator van de gemeente Jos Meerssman. U bereikt hem op 06 2946 9209. Heeft u een tip over de brandstichtingen? Bel dan de politie op 0900 8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

Ziet u iets verdachts of een strafbaar feit gebeuren? Schroom dan niet om 112 te bellen.

Afdrukken