molen zuilichem

hek zuilichem

zuilichem buurt2

Ideeën gevraagd ter verfraaiing van Zuilichem

De Gemeente Zaltbommel stelt jaarlijks een totaalbedrag van € 83.000,- beschikbaar voor projecten ter verfraaiing van de dorpen in de gemeente. Dit wordt het Projectenbudget genoemd. Per kern kunnen projecten worden aangedragen tot maximaal € 12.000,-. Bij overschrijding van het totaalbedrag worden keuzes gemaakt welke projecten wel of niet gehonoreerd worden.

Zuilichem heeft hier in het verleden al optimaal gebruik van gemaakt door jaarlijks een project voor te dragen: de pannakooi op Het Boske, de Jeu de boulesbaan bij het Dorpshuis, een trap tussen De Buurt en de Waaldijk en voor 2019 verbetering van het speeltuintje op Dijkzicht Noord waar de laatste hand aan het plan gelegd wordt.

Ook voor 2020 mogen we weer een beroep doen op het Projectenbudget. De belangrijkste criteria zijn dat het project een algemeen belang moet dienen, en het moet een blijvend karakter hebben. Wie heeft een goed idee? Graag indienen bij de Dorpsraad (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Afdrukken E-mailadres